PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باحرکات غیر ارادی صورتم در مقابل دیگران چطور کنار بیام

mehr
28-03-2011, 12:37 PM
سلام
من یک مشکل عجیب دارم حرکات غیر ارادی در صورتم وجود داره مثلا ابروهام غیر ارادی حالت غمگین به خودش میگیره یا لبم کج میشه ودیگران رو میبینم که به خاطر این حرکات غیر ارادی ناگهان از من منزجر میشوند و دیگر اینکه دیگران افکارم یا حتی هر مفهوم و کلمه وهر چیز بیخودی که به ذهنم حتی خیلی گذرا خطور میکند رو میفهمند بدون اینکه من در نشون دادن اون اراده ای داشته باشم این افکار رو از چشمام میفهمند یعنی از حرکات چشمم که به صورت غیر ارادی با افکارم همسو میشه و همه چیز من رو افشا میکنه و دیگه حریمی برای من باقی نمیگذاره وهمه از هرچیزی که در درونم هست با خبر میشوندحتی از اینکه چه فکری به ذهنم خطور کنه هم اراده ای در کار نیست ولی دیگران فکر میکنند من از روی اگاهی این کارو میکنم در صورتی که اصلا روحمم خبردار نیست از اونجایی که به اراده ی من نیست و میتونه هرچیز بیخودی باشه دیگران از این افکار حسابی شکه میشن و وقتی جوابی یا حرکتی وعکس العملی در مقابل اون انجام میدهند من رو هم شک زده میکنند این افکار رو اونقدر جدی میگیرند که بر اساس اون در مورد من قضاوت میکنند واین من رو خیلی عصبی میکنه من اصلا در مقابل دیگران امنیت ندارم .
لطفااین مشکل منو باور کنید من وسواس فکری ندارم یا دچار توهم نیستم.خیلی وقت ها شده که میگم نه اشتباه میکنم اخه مگه میشه کسی فکرمو بخونه ولی باز بر من ثابت شده که اشتباه نمیکنم .یک فکر که به ذهنم خطور میکنه میبینم طرف مقابلم اونو عینا تکرار میکنه در حالی که با تعجب به چشمای من زل زده.یا بارها شده که یه کسی چیزی رو میگه بعد من توی ذهنم به اون حرف جواب میدم بعد طرف مقابلم در مقابل جواب من که توی ذهنم بوده جواب میده ومن واقعا متعجب میشم . :45:
باتشکر

مینو
29-03-2011, 07:43 AM
سلام دوست عزیز:1:
شما این مشکل رو از چه وقت دارید؟منظورم انیه که آیا از بچگی این مسئله با شما همراه بوده یا اتفاق خاصی افتاده و بعد از اون اتفاق دچار این مشکل شدید؟

mehr
30-03-2011, 01:48 PM
سلام مینو عزیز:1:
من از بچگی این مشکلاتو داشتم فکر میکنم از دوران راهنمایی متوجهش شدم.

مینو
31-03-2011, 09:13 AM
سلام مینو عزیز:1:
من از بچگی این مشکلاتو داشتم فکر میکنم از دوران راهنمایی متوجهش شدم.

ببینید دوست عزیز اینکه شما میگید دیگران تصورات منو میخونن این خودش یه تصور غلطه.من خودم خیلیا رو دیدم که این مسئله رو دارن مثلا یکی مدام پلک میزنه،یکی لباشو گاز میگیره،یکی موقع غذا خوردن دستاشو فوت میکنه.ولی من و حتی بقیه اطرافیان نتونستن افکار اونا رو بخونن.
من این لینکو واستون میذارم بهتره شما این مطالعه کنید باز اگه سوالی داشتید بپرسید.ما تا اونجایی که بتونیم کمکتون می کنیم.و امیدوارم به زودی زود مسئلتون حل بشه.:1:
http://www.psychology.harferooz.com/thread2355.html

mehr
31-03-2011, 09:59 AM
سلام
من با دیگران فرق دارم مشکل من خیلی خاصه هیچ کس رو مثل خودم ندیدم این مشکل من خیلی نادره و البته فکر میکنم هیچ ربطی به تیک عصبی نداره چون مکرر نیست و اصلا خودم متوجهش نمیشم فقط از رفتار طرف مقابلم میفهمم که یک اتفاقاتی در چهره من رخ داده
ممنون

mehr
31-03-2011, 10:51 AM
ممکنه بفرمایید که شما تحصیلاتتون در زمینه روانشناسی هست یا نه؟ و در چه مقطعی؟
ممنون از راهنمایی هاتون

Sasha
31-03-2011, 08:17 PM
سلام
من با دیگران فرق دارم مشکل من خیلی خاصه هیچ کس رو مثل خودم ندیدم این مشکل من خیلی نادره و البته فکر میکنم هیچ ربطی به تیک عصبی نداره چون مکرر نیست و اصلا خودم متوجهش نمیشم فقط از رفتار طرف مقابلم میفهمم که یک اتفاقاتی در چهره من رخ داده
ممنون

دوست عزیز، آیا فقط افراد خاصی هستند به این صورت به افکار شما پی میبرند یا تمام انسان هایی که باهاشون برخورد میکنید به سادگی فکر شما رو میخونند؟
تا حالا از خودشون پرسیدید که چطوری به افکار شما پی بردند و این موضوع رو باهاشون در میون گذاشتید؟

mehr
03-04-2011, 10:59 AM
سلام ساشا عزیز
هر کسی افکارم رو میتونه بخونه وقتی این کارو میکنندبا تعجب به چشمام زل میزنن یعنی اونو از چشمام میفهمند. از اوتجایی که افکاری که توی ذهنم میاد وخصوصیه و ادم هم با خودش که رعایت خیلی چیزا رو که توی جمع میکنه رو نمیکنه حتی اگر قصد خاصی نداشته باشه و اصلا اون حرفی که به ذهنم میاد ممکنه مربوط به اون موقعیت نباشه وبه طرف مقابل ربطی نداشته باشه پس نمیتونم به طرف مقابل در مورد اون فکرم که اون هم فهمیده کوچکترین حرفی بزنم چون حسابی خجالت میکشم و به اون شخص ربطی نداره

مینو
04-04-2011, 03:02 PM
ممکنه بفرمایید که شما تحصیلاتتون در زمینه روانشناسی هست یا نه؟ و در چه مقطعی؟
ممنون از راهنمایی هاتون

دوست عزیز مهم نیستش که رشته من چیه؟مهم اینه که مشکل شما و یا هر دوست عزیز دیگه حل شه.من فک می کنم شما باید آدم خیلی حساسی باشید درست می گم؟
از حرفای من دلگیر نشید.قصد من فقط کمک به شما دوست محترمه.
قضیه خیلی پیچیده شده،شما مگه نمی گید که اطرافیان با زل زدن به چشماتون افکار شما رو می خونن و عینا تکرار می کنن،خب!!پس دارن راجب افکار شما صحبت می کنن.یعنی اونا خجالت نمی کشن و شما؟؟؟
تا حالا به این فکر کردید که دیگه لااقل اجازه صحبت کردن ندید(راجب افکارتون)

mehr
04-04-2011, 05:41 PM
سلام مینو جان
نه من اصلا ناراحت نشدم من میخوام بدونم دیگران چه برداشتی از مشکل من دارند ویک روانشناس چقدر میتونه منو درک کنه.
خونده شدن افکارم که دست خودم نیست پس چطور میتونم به دیگران این اجازه رو ندم که افکارم رو بخونم مساله همینه و اینکه بر اساس اون افکار در موردم قضاوت نکنند.

Sasha
04-04-2011, 08:35 PM
سلام مینو جان
نه من اصلا ناراحت نشدم من میخوام بدونم دیگران چه برداشتی از مشکل من دارند ویک روانشناس چقدر میتونه منو درک کنه.
خونده شدن افکارم که دست خودم نیست پس چطور میتونم به دیگران این اجازه رو ندم که افکارم رو بخونم مساله همینه و اینکه بر اساس اون افکار در موردم قضاوت نکنند.

مهر عزیز، شما باید این نکته رو در نظر داشته باشید که در روانشناسی، مهمترین قسمت توی حل مشکل هر شخص اینه که اول روانشناس بتونه به درستی مشکل بیمار رو تشخیص بده. یعنی بدون تشخیص درست هیچ راه حل صحیحی هم نمیشه ارائه کرد.
مسئله ای که شما اونو مطرح می کنید جزو مسائل و مشکلات رایج نیست و به همین خاطر ارائه راه حل، اونهم به صورت اینترنتی واسه اون کار ساده ای نیست. اما چیزی که 100% به اون اعتقاد دارم اینه که اگه مشکلی که با اون روبرو هستید داره تاثیر منفی رو زندگیتون میزاره (که به نظر میاد کاملاً تاثیر منفی داره ) شما باید حتماً به صورت حضوری به یه روانشناس و یا روانپزشک خوب مراجعه کنید. چرا که با بیان این موضوع به طور مستقیم، روانشناس مورد نظر بلافاصله میتونه بفهمه که تشخیصی که شما در مورد خودتون دادید تا چه اندازه صحیح و درسته و بعد در مرور زمان و طی جلسات مکرر به حل اون بپردازید.

roya
05-04-2011, 07:34 AM
سلام بر مهر
منم نظرم اینه که شما حتما برید پیش روانشناس.امیدوارم مشکلتون بر طرف بشه.

soshan
09-04-2011, 10:13 AM
سلام دوست عزيز
اول اينكه مي خوام بدوني تعدادي افراد هستند كه با تمركز يا توانايي ذاتي قدرت خواندن افكار ديگران رادارنداما تعداد معدودي هستند يعني همه ما آدما اين توانايي رو نداريم . اين استدلال منطقيه كه اگه تواناييشو داشتيم يكم همو درك مي كرديم قبل از ايتكه سر هم فرياد بزنيم يا مثل يه آتشفشان منفجر بشيم .پس همه ي اون افراد كه تو ميگي نمي تونن افكار تو رو بخونن چون اصولا همشون قادر به اين كار نيستند اونها فقط گاهي حدس هايي مي زنند .
و بعدش ! آيا سعي كردي حركات صورتت رو كنترل كني ؟ منظورم اينه كه تو مو قعيتي قرار گرفتي (حالا هر موقعيتي كه باشه)
حالا بخواي فقط لبخند بزني يا خودت رو شاد نشون بدي بدون دليل خاصي و اگر هم ازت پرسيدن بگي دوست دارم كه الان شاد باشم (يا هر حالت ديگه اي كه باشه)؟
اگر همچين تجربه اي رو تا به حال نداشتي ازت مي خوام تجربه اش كني و اون شرايط و نتيجه اي كه ميگيري رو برام بنويسي .

mehrad
09-04-2011, 05:40 PM
سلام دوست خوبم
گاهی وقتا واسه ی منم پیش میاد که چیزی که تو ذهنم میگذره رو کس دیگه ای عنوان میکنه!اما باور کن این به این معنی نیست که کسی ذهن منو میخونه!میتونه یه امر کاملا اتفاقی باشه!قبول داری گاهی وقتا چیزی رو اونقدر به خودمون تلقین میکنیم که دیگه برامون رنگ واقعیت میگیره!ممکنه این تصور تو ناشی از این باشه که چون چندین بار پشت سرهم برات اتفاق افتاده به این باور رسیدی که دیگران فکرتو میخونن،بزار یه چیز جالب برات بگم من دوستی داشتم که دوسال متوالی روز سوم فرودین با ماشین تصادف کرد جوری که باورش شده بود که حتما مساله ای هست،واسه همین سال بعدو سال بعدشم همون روز با ماشین تصادف کرد!!ودیگه تصمیم گرفت روز سوم فروردین از خونه خارج نشه!!اما تو هم میتونی دیگه فکر نکنی؟معذرت میخوام دوست من اما به نظرم چون بهش فکر میکنی همون برات پیش میاد،در حالی که کافیه به خودت آرامش بدی وبدونی کسی ذهن وافکارتو نمیخونه،درمورد حالات صورتتم واسه هر کسی میتونه رخ بده مثلا خود من وقتی عصبی بشم یا ناراحت پلکم میپره،این چیز عادی ایه وهرگز گمان نکن دیگرانو منزجر میکنه

mehr
11-04-2011, 10:58 AM
سلام
كسي تا در شرايط من نباشه نميتونه منو درك كنه . من اين تاپيك رو نوشتم تا شايد بتونم يكي مثل خودم رو پيدا كنم.

از همه دستان ممنونم:1:

amir-shamloo
12-04-2011, 03:28 PM
سلام من بهتون پیشنهاد می کنم همیشه امیدوار باشید.و دنبال راه حل(یا شایدم کنار اومدن با یه سری مسائل)
شما آدرس روانشناس خواسته بودید،من دیدم رویا براتون آدرس گذاشته بودند.خب رفتید پیش روانشناس؟

mehr
12-04-2011, 04:22 PM
سلام
متاسفانه تا مدتي نامعلوم نميتونم برم چون پام شكسته .

amir-shamloo
13-04-2011, 07:35 AM
سلام
متاسفانه تا مدتي نامعلوم نميتونم برم چون پام شكسته .

سلام هر وقت پاتون خوب شد و رفتید پیش روانشناس،نتیجه رو به ما هم بگید.خوشحال می شیم که بشنویم مشکلتون حل شده.:1: