ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بزرگ در خانواده

erfan2
23-09-2011, 08:51 PM
سلام، من عرفان ۲۴ ساله هستم و این اولین پست من هست. من رفتار‌های بسیار زشتیو ناخواسته انجام دادم و الان بسیار پشیمونم، امروز روزی هست که یکی‌ از این رفتار‌های من بر ملا شد و من می‌خوام این عادت بد رو که بسیار زشته ترک کنم و می‌خوام که شما دوستان کمکم کنید :(

erfan2
23-09-2011, 08:56 PM
متاسفانه من از کودکی علاقه به برداشتن چیزای که مال من نیست داشتم. این رفته‌رو از یاد بردم تا اینکه با مشکله بیکاری و بیپولی مواجه شدم ، از اون به بد چندین بار پول و چیزهای گرانقیمت رو از مادرم و وسایل خانواده برداشتم،اون لحظه که اینکارو می‌کنم نمیدونم چرا دست خودم نیست ، بد از این کار تا چندروز هم افسردگی دارم اما بد از آن فراموش می‌کنم . و من واقعا می‌خوام این رفتار درقگو و دزدیرو ترک کنم ، کمکم کنید لطفا.

shakira
09-11-2011, 12:25 PM
سلام عرفان جان این خیلی خوبه که می خوای این کارو بذاری کنار.
باعث خوشحالی.:1:
چرا بیکار؟
سطح تحصیلاتت چیه؟
الان دقیقا بگو چیکار می کنی؟درس می خونی یا نه؟
اگه بیکاری دنبال کار رفتی ببینی دنیا دسته کیه؟کلا یکم بیشتر از خودت و خونوادت واسه ما بگو.

erfan2
04-04-2012, 03:06 AM
سلام عرفان جان این خیلی خوبه که می خوای این کارو بذاری کنار.
باعث خوشحالی.:1:
چرا بیکار؟
سطح تحصیلاتت چیه؟
الان دقیقا بگو چیکار می کنی؟درس می خونی یا نه؟
اگه بیکاری دنبال کار رفتی ببینی دنیا دسته کیه؟کلا یکم بیشتر از خودت و خونوادت واسه ما بگو.
salaam dooste aziz. ozr mikham k farsi type nakardam chon emkanesho nadaram alan moteasefane.vala man kar mikardam tu seda va sima budam ta inke b dalile in moshkele hamegir manham az unja b dalile adame niaz ekhraj shodam mesle kheuylia k mesle man ashnaye bozorgi nadashtan. t man daneshjoo hastam dar reshteye karshenasi terme akhar eghtesad.albate ye kardani barghe ghodrat ham daram.az nazare khanevadegi hamechiz khube taghriban nemidunam chio begam khedmatetun ?.