mohamad_goodboy
27-03-2013, 07:27 PM
سلام
با آرزوی سلامتی برای شما دوستان خوب خودم...:53:
موضوعی که میخوام به بحث بزارم شاید حرف بعضی یا بهتره بگم بیشتر شما جوون های هم نسل بنده س!
بخصوص کسانی که دهه ی 60 به بعد بدنیا اومدن!
آیا نسل ما بیماره؟؟
بدون هیچ مقدمه ی رفتم سر اصل مطلب که آیا نسل من و شما(از سال 50 تا 80)بیمار هستیم؟؟؟
نسل ما و کسانی که تو سالهای 60 به بعد بدنیا اومدن آیا بیمار هستیم از لحاظ روحی و روانی؟؟
دوستان عزیزم من یه بحث آزاد میخوام داشته باشیم و بدون ناراحتی...
بیاین و حرفای دلتون رو اینجا بنویسین اصلا هم ترس نداشته باشین که براتون مشکلی پیش بیاد...
نظر اول رو خودم میدم!
بله!
نسل من یک نسل بیماره!
جوون های ایران زمین و بهتره بگم 98% اونها دچار یکسری کمبود ها و سرکوفتگی ها هستن که اصلا و ابدا قابل انکار کردن نیست...
من با کسانی که از کل ایران زمین صحبت داشتم و باهام درد دل کردن چه به صورت چت آنلاین و یا رودر رو به این نتیجه رسیدم که کشور جهان سوم ما و نسل جوان این کشور بشدت با یکسری مشکلات دست و پنجه نرم میکنه...
اولین مشکل؛مشکل ازدواجه!
باز هم نظر میدم لطفا بیاید و با هم یک بحث سالم داشته باشیم و نه...
ممنونم
با آرزوی سلامتی برای شما دوستان خوب خودم...:53:
موضوعی که میخوام به بحث بزارم شاید حرف بعضی یا بهتره بگم بیشتر شما جوون های هم نسل بنده س!
بخصوص کسانی که دهه ی 60 به بعد بدنیا اومدن!
آیا نسل ما بیماره؟؟
بدون هیچ مقدمه ی رفتم سر اصل مطلب که آیا نسل من و شما(از سال 50 تا 80)بیمار هستیم؟؟؟
نسل ما و کسانی که تو سالهای 60 به بعد بدنیا اومدن آیا بیمار هستیم از لحاظ روحی و روانی؟؟
دوستان عزیزم من یه بحث آزاد میخوام داشته باشیم و بدون ناراحتی...
بیاین و حرفای دلتون رو اینجا بنویسین اصلا هم ترس نداشته باشین که براتون مشکلی پیش بیاد...
نظر اول رو خودم میدم!
بله!
نسل من یک نسل بیماره!
جوون های ایران زمین و بهتره بگم 98% اونها دچار یکسری کمبود ها و سرکوفتگی ها هستن که اصلا و ابدا قابل انکار کردن نیست...
من با کسانی که از کل ایران زمین صحبت داشتم و باهام درد دل کردن چه به صورت چت آنلاین و یا رودر رو به این نتیجه رسیدم که کشور جهان سوم ما و نسل جوان این کشور بشدت با یکسری مشکلات دست و پنجه نرم میکنه...
اولین مشکل؛مشکل ازدواجه!
باز هم نظر میدم لطفا بیاید و با هم یک بحث سالم داشته باشیم و نه...
ممنونم