![]() |
مقیاس عشق مثلثی اشترنبرگ
مقیاس عشق مثلثی اشترنبرگ به نظر اشترنبرگ عشق مثل یک مثلث است و بهترین عشق به مثلث متساوی الاضلاع شباهت دارد. عشق سه عنصر دارد : صمیمیت هوس و تعهد . عشق زمانی بهترین حالت را خواهد داشت که هر یک از سه عنصر را تقریبا به طور یکسان شامل شود . دستور العمل : در جای خالی هر یک از جملات مقیاس زیر ابتدا اسم کسی را که دوست دارید یا شیفته او هستید بنویسید . بعد مشخص کنید که تا چه اندازه با هر یک از جملات موافق هستید . برای این کار از مقیاس 9 درجه ای که در آن 1= اصلا 5=به طور متوسط 9=به طور کامل استفاده کنید . از بقیه اعداد بین 1و 9 بر اساس سطح موافقت خود با جملات کمک بگیرید . 1 . به شدت در فکر راحتی .......... هستم . 2. با .........روابط بسیار گرمی دارم . 3 . در مواقع دشوار میتوانم روی ......... حساب کنم . 4 . ........... میتواند در مواقع دشوار روی من حساب کند . 5. آماده ام هر چه دارم با ............. قسمت کنم . 6 . ............ خیلی مرا از نظر عاطفی حمایت میکند . 7 . ............. را از نظر عاطفی خیلی حمایت می کنم . 8 . با ........... خیلی خوب ارتباط بر قرار می کنم . 9 . در زندگی خود خیلی به ........... بدهکار هستم . 10 . خیلی خودم را به ............... نزدیک احساس می کنم . 11 . با ............ روابط بسیار خوشایندی دارم . 12 . به نظر خودم ............را خیلی خوب درک می کنم . 13 . ........... مرا خیلی خوب درک می کند . 14 . فکر می کنم که می توانم به ......... افتخار کنم . 15 . برخی اسرار خودم را در اختیار ........ می گذارم . 16 . هیچ چیزی مرا به اندازه دیدن ............ بر نمی انگیزد . 17 . تعجب می کنم که در طول روز نیز خواب ......... را می بینم . 18 . رابطه من با ......خیلی رمانتیک است . 19 .شخصا ........ را خیلی جذاب می دانم . 20 .به نظر من ............ یک فرد ایده ال است . 21. اصلا نمی توانم فکر کنم که فرد دیگری مثل ...... بتواند مرا اینقدر خوشحال کند . 22. تر جیح می دهم با ...... باشم نه با هر کس دیگری . 23 .هیچ چیزی مهمتر از رابطه من با ......... نیست. 24. مخصوصا دوست دارم با ........... رابطه فیزیکی داشته باشم . 25 .در رابطه من با ......... تقریبا سحر و جادو وجود دارد . 26 .واقعا ......... را می پرستم . 27 .نمی توانم بدون ........... زندگی کنم . 28 .رابطه من با ............. خیلی هوس انگیز است . 29 . وقتی فیلمهای عاشقانه نگاه می کنم و وقتی رمانهای عشقی می خوانم به یاد ........... می افتم . 30 . در مورد .......... همیشه خیال پردازی می کنم . 31. متقاعد شده ام که ............. را دوست دارم . 32 .تلاش من این است که رابطه ام را با .......... حفظ کنم . 33 به علت تعهدی که نسبت به ......... دارم اجازه نمی دهم کسی بین ما دخالت کند . 34 .معتقدم که رابطه من با ........... همیشه ثابت خواهد ماند . 35 . هیچ چیزی نمی تواند در تعهد من نسبت به ........... خلل وارد کند . 36 . عشق من نسبت به ............ تا آخر عمر م باقی خواهد ماند . 37. همیشه نسبت به ........ احساس مسئولیت خواهم کرد . 38 . تعهد من نسبت به ........... بسیار سفت و سخت است . 39 . نمی توانم تصور کنم که بین من و .......... فاصله بیفتد . 40 .در مورد عشق خود نسبت به ............ تردید ندارم . 41 . رابطه خودم را با .......... دائمی می دانم . 42 . رابطه خودم را با .............. یک تصمیم گیری عاقلانه می دانم . 43 . خودم را نسبت به ........... مسئول می دانم . 44 . تصمیم دارم به رابطه خود با ........... ادامه دهم . 45 . حتی زمانی که ........... رفتار نا مناسب دارد سعی می کنم رابطه خود را با او حفظ کنم . برای تفسیر نتایج خود می توانید به درجه بندی زیر نگاه کنید: نمره گذاری : 15 جمله اول صمیمیت 15 جمله بعدی هوس و 15 جمله آخر ی تعهد را منعکس می کنند .اعدادی را که در جلو هر گروه 15 جمله ای گذاشتید جمع کنید تا سطح شما در سه عنصر عشق معلوم شود . |
| اکنون ساعت 10:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد. |