![]() |
پرسشنامه استرس كاري
پرسشنامه استرس كاري مشخصات اسم ..... روز.... ماه..... سا ل .... تاريخ نوشتن پرسشنامه .... 1- مشخصات شخصي جنسيت ..... وضع خانودگي مجرد...متا هل... تعداد كودكان ... با چه كسي در خانه شما زندگي مي كنيد ؟ لطفا" شرايط زندگي خودتان را بنويسد . شرايط مالي شما چگونه است ؟ فشار هاي ويژه اي وجود دارد ؟ نشانه هاي بيماري لطفا" تمام دردها و مشكلات خودتان را نام ببريد كه بخاطر آن شما بدنبا ل روانشناس هستيد. به چه علت شما در اين مقطع زمان بدنبا ل روان پزشك هستيد ؟ تحت كدام حالت و شرايط درد نفوذ مي كند ؟ تحت كدام شرايط درد بهتر ميشود ؟ تحت كدام شرايط بدتر مي شود ؟ چه كاري انجام مي دهيد وقتي كه درد نفوذ مي كند ؟ ديگران چه عكس العملي نشان مي دهند زماني كه شما درد داريد ؟ در كدام محيطي شما احساس مي كنيد كه درد تان برطرف شده است ؟ مشكل اصلي شما چه مي باشد ؟ تحت كدام شرايطي براي اولين بار درد نفوذ كرده است ؟ محيط ويژه اي وجود داشته است ؟ شرايط زندگي شما در قديم چگونه بوده است ؟ اين پرسشنامه 5 گزينه اي مي باشد كه با مطلب با لا متفاوت است قسمت اول : علامت استرس طبقه بد ني – در اين سه ماه آخر من علامتهاي زيررا جدي گرفتم : 1....هرگز 2... بندرت يعني تقريبا" يك بار در ماه 3... بعضي اوقات يعني تقريبا" يكبار در هفته 4... اغلب يعني بيشتر در هفته 5... بطور مدام اين 5 گزينه را بايد شما با علامت× مشخص كنيد بدون هيچ علتي من احساس سرما و گرما مي كنم 1 2 3 4 5 من درد در پس گردن و شانه يا در پشت دارم 1 2 3 4 5 من مشكل گوارشي و يا معده دارم 1 2 3 4 5 من سرگيجه و يا سر درد دارم 1 2 3 4 5 من مشكل گردش خون دارم ( فشار خون – نبض ) يا درد در سينه – مشكل قلبي دارم 1 2 3 4 5 من سريع از پا مي افتم 1 2 3 4 5 من اساسا" خسته هستم 1 2 3 4 5 من بد مي خوابم يا كامل مي خوابم 1 2 3 4 5 |
| اکنون ساعت 04:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3 می باشد. |