نمایش پست تنها
قدیمی 14-03-2011, 10:36 AM   #1
Blue
(کاربر باتجربه)
 
Blue آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
نوشته ها: 139
Reading عوامل موفقیت در کنکور


عوامل موفقیت در کنکور وراهیابی به دانشگاهها

هر داوطلب کنکور باید علاوه بر برنامه ریزی ومطالعه کتب درسی خود تاحد تسلط واحاطه بر مفاهیم وموضوعات اصلی وفرعی دروس به چهار عامل زیر توجه ویژه داشته باشند و در حد امکان آنها را به کار ببندند هرچند که مطالعه کتب درسی عامل بسیار مهم ونقش کلیدی درقبولی کنکور دارد عوامل زیر بعنوان تسهیل کننده و با نقش کمکی متوانند بسیار تاثیر گذار بوده ودر صورت استفاده از آنها به صورت یکپارچه وهما هنگ میتوانند احتمال قبولی وموفقیت داوطلب را در آزمون کنکور به میزان زیادی افزایش دهند:...



عامل اول) بهرمندی از خدمات مشاوره وراهنمایی تحصیلی : داوطلب باید در کنار اطلاعات علمی (درسی) باید از اطلاعاتی در خصوص اصول برنامه ریزی درسی. روشهای مطالعه و تست زنی. انواع دوره ها ورشته های تحصیلی دانشگاهی .

زیر گروهها وضرایب دروس. انواع گزینش وشیوه های جذب دانشجو ومهارتهایی درخصوص کنترل زمان کنترل حافظه وتمرکز حواس مدیریت استرس وراههای ایجاد انگیزه و... اگاه باشد .

قطعا موارد فوق همانند نقشه راه عمل کرده وداوطلب میتواند بابصیرت وآ گاهی تلاش بیشتری برای کسب موفقیت از خود نشان دهد. دراینجا داشتن مشاوری باتجربه وخبره میتواند این خدمات را خوب پوشش بدهد.



عامل دوم) شرکت در کلاسهای درسی تقویتی : بعضی اوقات برخی دبیران دروس مختلف به دلیل کمبود وقت یا تعداد زیاد دانش آموزان یا به هرعلت دیگری نتوانند به شکل کامل وتام مطالب درسی خود را ارائه دهند یا دانش آموز خود ضعفی شدید را در آ ن دروس احساس کنند بهمین خاطر برای جبران این ضعف خود باید در کلاسهای تقویتی گروهی که در مدارس یا موسسات دیگر برگزار میشوند شرکت نموده یا به شکل خصوصی نسبت به جبران این ضعف با همکاری معلم خصوصی اقدام نماید توصیه میشود از معلمان خبره در زمینه تدریس یا در موسسات معتبر وبا سابقه ودارای مجوزاستفاده شود.

عامل سوم) تهیه کتب کمک آموزشی وتست : وقتی داوطلب کتابهای درسی خود را مطالعه کرد ودر کلاسهای تقویتی نسبت به جبران ضعف های خود اقدام نمود خوب است که کتب تست دروس عمومی واختصاصی خودرا به هرشکلی(خرید –امانی- خرید گروهی و..) تا مین کند وبه کمک آنها میزان درک وفهم مطالب وموضوعات درسی خود را محک بزند وبه نقاط قوت وضعف خود پی ببرد. از آنجا که سوالات کنکور ورود به دانشگاهها به صورت چهار جوابی(تستی) ارائه میشود فراگیری شیوه های تست زنی وتمرین وتست زدن سوالات دروس مختلف عمومی واختصاصی امری اجتناب ناپذیر است .



عامل چهارم)شرکت در آزمونها وکنکورهای آزمایشی : شرکت در آزمونها وکنکورهای آزمایشی زمانی مفید است که داوطلب به عوامل سه گانه ای که در بالا به آنها اشاره کردیم عمل کرده باشد.دراینجا میخواهیم اندوخته های خود را آزمایش کنیم و میزان آمادگی وتوانایی خود را برای شرکت در آزمون اصلی (کنکور) محک بزنیم. ازآنجا که کنکورهای آزمایشی در سطح کشور طراحی واجرا می شوند فرصت خوبی است تا داوطلب ضمن ارزیابی توانایی فردی خود از ویژگیهای رقیبان خود اطلاع حاصل نماید در این جا توصیه می کنیم که داوطلبان موسسات ومراکز مجری این قبیل آزمونها وکنکورهای آزمایشی را از لحاظ مجوز واعتبار خوب شناسایی کرده ودر آزمونهایی شرکت کند که در سطح کشور اجرا میشوند وبعد از هر آزمون کارنامه صادر نمایند لازم به ذکر است آزمونها وکنکورهای آزمایشی به دو شکل مرحله ای وجامع طراحی واجرا می شوند.

ماهم با شما موافقیم که عوامل فوق هزینه بر میباشند واگر کسی میخواهد همه آنها را اجرا کند باید هزینه ای برای آنها اختصاص دهد این مسله زمانی بیشتر اهمیت می یابد که داوطلب به هر علتی از لحاظ مالی در مضیقه باشد ونتواند آنها را تامین کند اما داوطلب دور اندیش که هدفهای تحصیلی خود را مشخص نموده و با برنا مه ریزی وتلاش به سوی آنها در حرکت است باید بداند که برای موفقیت وقبول شدن در کنکور ورود به دانشگاه هزینه کردن نه تنها منطقی ومقبول است بلکه لازم وضروری ست چون این هزینه ها نوعی سرمایه گذاری میباشد اگر خود کمی قضاوت کنید درمی یابید که همچین هزینه ای برای قبو ل شدن در رشته ودوره مورد علاقه دوطلب مثل دوره روزانه یا دیگر دوره ها که به شکل رایگان ومجانی به ارائه خدمات آموزشی میپردازند کاملا ضروری است تا داوطلب مجبور نشود در دیگر دوره های دانشگاهی که در قبال ارائه خدمات آموزشی شهریه ثابت ومتغیر میگیرند تحصیل کند .

اکنون کدام بهتر است چهارصد هزار توما ن هزینه کردن برای قبولی در دوره ای رایگان یا چهار ملیون تومان هزینه کردن برای تحصیل در دوره هایی که شهریه می گیرند !!!!!!!!!! خود قضاوت کنید!!!!!!!!!!!!

Blue آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول