موضوع: Hashnaei
نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2011, 05:23 PM   #4
mehrad
(کاربر معمولی)

Hang

؟سلام امیرجان وسوشاجان منو ببخشین خیلی بلد نیستم چجوری باید جواب بدم. اول از همه خیلی تشکر میکنم که پاسخ سوالمو داداین،اما پاسخ سوالای شما:
اول ازهمه باید بگم که من اهل چت کردنو اس ام اس بازی نیستم وتا حالا یه بارم پامو تو محیط چت نزاشتم.منظور از آشنایی اتفاقی هم این نبود که یکیمون برا سرگرمی پیامی رو فرستاده شاید شانسی دست یکی برسه وباب آشنایی باز بشه،حرف شما رو کاملا قبول دارم که اینجور رابطه ها درست نیست اما با توجه به پیشرفت های امروز آدما به هزار صورت میتونن باهم آشنا باشن ،معذرت میخوام اما یه فرد عادی هم در وهله ی اول این رابطه رو نفی میکنه اما من از شما به عنوان یک مشاور وروانشناس میخوام که با استدلال ومنطقی قابل قبول منو راضی کنین که غلطه یا درست چه بسا همین چند وقت پیش یه روانشناس سرشناس تو تلویزیون گفتش یکی از مراجع هاش از طریق تلفن با دختر خانمی آشنا شده وبه ازدواج وخوشبختیشون منجر شده!اما پاسخ سوالاتون:بله من به مادرم همه چیزوگفتم وگفتم چطور باهم آشنا شدیم پدر وخواهرمم از این موضوع مطلعن اما برادرام نه،چهارتا برادر دارم.مادرم برا اولین بار واکنش بدی نداشت،رضایت به خواستگاری داداما پدرم واکنش تندی داشت که اینجور پسرا قصد گول زدن آدما رو دارن،اما بعد یه مدت که من دچار افسردگی واضطراب شدیدی شدم ومادرم بار دیگه موضوع رو مطرح کرد پدرم عنوان کرد که درصورت آشنایی اگر خانواده ی مناسبی باشن رضایت میده.اما اون آقا پسر!من از مریضیم به ایشون اطلاع دادم ومثل اینکه،البته به گفته ی خودشون،با مادرشون درمیون گذاشته بودن که با دختری آشنان ومیخوان باهاش ازدواج کنن اما ازنحوه ی آشنایی چیزی به مادرشون نگفتن چون به صراحت اعلام میکنن که خانوادشون در صورت فهمیدن موضوع رضایت نمیدن چون ایشون تاحالا سابقه ی اینجوری نداشتن وکلا پسر سربزیری شناخته میشن،البته باید بگم خودم از صبتاشون متوجه ی این موضوع شدم،اما ایشون درست زمانی با خانواده مطرح کردند که من به مشاور مراجعه کرده بودم وایشون منو ترغیب کردن تا رابطه رو بهم بزنم وکاری کنم ایشون از من قطع امید کنه،ومنم به دلیل وخامت اوضاعم این کارو کردم ،گمان کردم وضعم بهتر میشه اما نشد،تا اینکه طاقت نکردمو جویای احوالشن شدم وایشون گفتن که موضوع رو همون روزا با خانواده مطرح کردن اما بعد قطع رابطه اعلام کردن که پشیمون شدند،ایشون میگن بهترین راه اینه که با قبولی ایشون تو تهران میتونیم عنوان کنیم تو دانشگاه باهم آشنا شدیم اینجوری به فامیلم اینو میگیم تا حرفی نباشه،البته ما بنا رو ابتدا به آشنایی خانواده ها گذاشتیم بعد ازدواج.اینکه میگین رفتارش با جنس مخالف رو دیدم یا نه باور کنینی نمیخوام چشم بسته ازدواج کنم یا حتی عاشق بشم ،بله هر وقت ایشونو از نزدیک ببینم این مساءلو در نظر میگیرم باورکنین من نمیخوام عین دخترایی که همه چیو رویا میدونن خیال کنم شاهزاده ی من با اسب سفید پیداش شده!!!!!!منم میخوام با چشم باز انتخاب کنم واسه همین ازتون کمک میخوام
mehrad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول