دوست عزيز سلام
مشكلاتت رو خوندم با اجازه از خودت چند تايي پيشنهاد دارم برات اميدوارم كمكت كنه
اول اينكه همون طور كه شروع اين رفتار (دروغگويي) زمان و نقطه ي شروعي برات داشته سعي كن براي صداقت هم نقطه شروعي رو انتخاب كني. اين نقطه استارت بهت كمك مي كنه تا بدوني اين كار هم مثل مابقي كارهاي زندگي شروعي سخت، ادامه سخت تر ولي در انتها شيريني موفقيت رو به دنبال خواهد داشت.
بدون كه ترك و يا جاي گزيني يه رفتار با رفتار ديگه كه عادت و خصيصه آدمي شده سخته اما ممكنه . همونطور كه به رفتاري كه الان داري (دروغگويي) عادت كردي مطمئن باش به رفتار جديد (صداقت) هم مي توني عادت كني
سعي كن از صداقت لذت ببري. تو با دروغ گويي تونستي محبت و توجه جلب كني و براي همين به اين كارت ادامه دادي پس لذت بردي از محبت و توجه .حالا اين محبت كمتر مي شه ولي تو بايد از خود رفتار يعني صداقت لذت ببري و بعد به مرور پيامدهاي اون تو رو توي همين مسير نگه مي دارن
گام بعدي : عزيزم تمام سعي خودت رو بكن تا بتوني براي دوستانت توضيح بدي رفتارت رو و علتش رو . اگر تونستن قبول كنن كه چه بهتر اگر نتونستن بيشتر از اين نه خودت و نه اونها رو آزار نده بزار زمان و تلاشت براي خوب شدن به اونها نشون بده كه تو مي خواي و مي توني با صداقت باشي. شايد حتي معني دوستان واقعي رو متوجه بشي.
سعي كن گروه جديدي رو پيدا كني دوست يا دوستان جديد حتي يك نفر هم كافيه براي دوستي. پس خودت رو ملزم به داشتن يه لشكر دوست كه حاضر نيستن شخصيت واقعي تو رو قبول كنن نكن. در ضمن من فكر نمي كنم تو اينقدرها هم زندگي راحت و مرفه اي داشته باشي كه براي جلب محبت و توجه بخواي خودت رو به بيماري بزني
عزيزم همه ما نمي تونيم ارشميدوس و نيوتن و ... باشيم كه براي مابقي آدم ها جذاب باشيم پس به خود واقعيت رجوع كن توانايي هاي خودت رو در بيار يا اگر فكر مي كني نداري خوب پيدا كن با كلاس با كمك خواستن از ديگران و راههاي ديگه سعي كن توانايي هات رو افزايش بدي و بدون كه بيشتر مهارت ها و توانايي هاي اين دوره زمونه اكتسابي اند و هيچ وقت براي يادگيري شون دير نيست اينكار بهت كمك مي كني زمان معرفي خودت يا تعريف از خودت آيتم هاي واقعي براي گفتن داشته باشي.
عزيزم همه ما توانايي هايي داريم اما خوب در حد فول نيست پس اگر بخواي دروغ بگي راحت فهميده مي شه و نياز به مغز متفكر نداره (حتي بزرگ نمايي در مورد شدت بيماري) پس دوستان تو قادر به تشخيص حقيقت هستن زماني كه دروغ مي گي براي شعور اونها هم ارزش قائل باش و بدون كه در آينده نزديك دروغت تو رو رسوا مي كنه و اونها رو ناراحت مي كنه چون رفتارت رو توهين به خودشون مي دونن
اگر بازم فراموش كردي كه داري رفتارت جديدي رو شروع مي كني و رفتار قبلي تو ترك مي كني و شروع كردي به دروغ گويي براي ديگران همون لحظه اي كه فهميدي بخند و بگو " شوخي كردم و اونقدرها هم مسايل و مشكلات من بزرگ نيستند و من از پس شون بر ميام فقط مي خواستم ياد اوري كنم براي خودم كه بدتر از اين هم امكان داشت برام پيش بياد" اين يك مثال بود و تو مي توني از جملات ديگه استفاده كني اما نگذار شخصيتي در ذهن مردم شكل بگيره كه تو نيستي.
بدون كه شخصيت هاي مستقل و رو به تكامل بيشتر خواهان و طرفدار دارن تا آدم هاي ضعيف
اميدوارم توي مسيري كه انتخاب كردي موفق باشي. اينطوري يك آدم خوب به خوبي هاي دنيا اضافه مي شه. خوبي و قشنگي زياد داره دنيا اما هر چي بيشتر بهتر
|