نمایش پست تنها
قدیمی 22-03-2013, 09:08 PM   #28
mohamad_goodboy
(کاربر معمولی)

mohamad_goodboy به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara26 نمایش پست ها
سلام
آره به جنس مخالف نیاز داره اما به چه منظور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست دختر یا همسر ؟؟؟؟ این خیلی مهمه
داشتن دوست دختر و شکست خوردن تو این رابطه یعنی درست کردن سابقه برایه خودت که تو ازدواج کردنت مشکل درست میکنه، اما اگه میخوای شکست نخوری باید این دوست دختر تو جوری انتخاب کنی که بتونه در اینده همسرت بشه خب همیشه که نمیشه زندگی رو با دوست دختر گذ روند نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام!
امیدوارم سلامت باشید
بدون مقدمه برم سر اصل مطلب:
تو کشوری داریم زندگی میکنیم که ارتباط داشتن با جنس مخالف بشدت مورد مخالفت قرار گرفته و میگیره؛اینکه کسی با جنس مخالف ارتباط داشته باشه بنظر من هیچ ایرادی نداره حتی اگرم این ارتباط به رابطه ی جنسی کشیده بشه...
خواهشمندم دیدتون رو باز کنید!
ما تو جامعه ی زندگی میکنیم که هرلحظه در حال مدرنیته شدن و پیشرفته که اگرم خودمون نخوایم جامعه قبول نخواهد کرد...
من آسیب های یک ارتباط دونفره رو میدونم ولی در حال حاضر هیچ هیچ و هیچ راهی وجود نداره برای به حداقل رساندن این آسیب ها...
حرف در این مورد و رابطه با جنس مخالف(بهتره دیگه نگیم جنس مخالف چون ما قبل از جنس بودنمون انسان هستیم و جنس بودن در مرتبه ی دوم قرار داره) من بسیار دارم چون تجربه ی بسیار زیادی داشتم با دوستانم که اومدن و درخواست کمک کردن...
خوشحال میشم با هم یک بحث گرم و جذاب داشته باشیم؛ازتون یاد خواهم گرفت...
سپاسگذارم
mohamad_goodboy آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول