|
|
#1 |
|
(کاربر تازه وارد)
|
سلام.
به بیزار نامه من خوش آمدید. اگر نمیدونید که بیزارنامه چیه باید بهتون بگم که خودمم هم نمیدونم. فقط این اسم رو روی این نامه گذاشتم چون این نامه تنها حاویه بیزاریه! بیزاری از همه چیز و همه کس. لطفاً کسی منو راهنمایی یا نصیحت نکنه. من به کمک کسی نیاز ندارم. تنها میخوام راجع به بیزاری های خودم بگم. اگه شما هم خواستید چیزی بگید فقط از بیزاری های خودتون بگید . نه چیز دیگه ای. پس با نام چیز یا بهتر بگم کسی که ازش بیزارم این نامه رو شروع میکنم. بیزارنامه من - قسمت اول عشقم از تو بیزارم عشقم، از تو بیزارم . به اندازه همه محبت هایی که به تو کردم و هیچ وقت نفهمیدی، به اندازه تمام گذشت هایی که در حقت کردم ، به اندازه همه تنهایی هایم ، تنهایی های که هزار مرتبه از مردن بدتر بودن و هستند، از تو بیزارم. بیزام ، اینقدر از تو بیزارم که هرگز با گقتن این کلمات حتی قسمت کوچکی از این بیزاری ها هم رفع نخواهد شد. تو هیچوقت این کلمات و حرف ها رو نخواهی خواند و دید اما دوست داشتم تا جایی آنها رو فریاد بزنیم. هرگز نمی بخشمت، هرگز، با اینکه حتی در این 5 سال دوستیمون هیچوقت کمتر از گل بهت نگفتم و نخواهم گفت. فقط منتظرم. با کوچکترین روزنه شادی، با اولین لبخند هر دختر خیابانی برای همیشه فراموشت خواهم کرد. برای همیشه خواهم رفت. ولی نه با لبخند هیچ دختر فهمیده ، پاکدامن یا شایسته ای. چنین دختری هرگز وجود نداشته و نخواهد داشت. من عاشق تمام تن فروش های عالمم. تمام آلوده هایی که هزاران بار پاک تر از شما پاکدامنان هستند. |
|
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
War Dreams Super Perfect Body Scary Nature Lovers School Winner Trick Hi Psychology Lose Addiction Survival Acts The East Travel Near Future Tech How Cook Food Wonderful Search Discommend
Book Forever Electronic 1 Science Doors The Perfect Offers Trip Roads Travel Trip Time Best Games Of Shop Instrument Allowedly