نمایش پست تنها
قدیمی 14-06-2011, 12:46 PM   #5
cg99
(کاربر تازه وارد)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sasha نمایش پست ها
حیف که دستم بهت نمی رسه والا یه کتک حسابی میزدمت.
(شوخی کردم اما ...)
اما > سوال :

چطور میشه که در حال حرف زدن یه دفعه اینجوری خوابش ببره؟
حدس من اینه اینکه که یا کاملاً مست بوده یا توی فضا بوده.

رابطه شما یه دوستی کاملاً معمولیه بین چند نفره، که در این جور رابطه ها پسرها دوست دارن با همه دخترهای گروه ارتباط فیزیکی داشته باشن. کلاً پسرها اینجورین. (البته من نمیخوام بگم این چیز بدیه یا خوبه. خواستم بهتر به جریان نگاه کنی) معنی جمع روشن فکرانه هم واسه پسرها همینه.

.
سلام کتک چرا؟ چون این قضیه رو انقد واس خودم پیچیده کردم؟ خدایی پیچیدس دیگه! شوهر بهترین دوست آدم بهترین دوست بی اف آدم دو روز بعد کات این حرفارو بش بزنه آدم نباید غصه بخوره چرا دیگه!!!!

نه می دونم که مست نبود امین الان درسش تموم شده و رفته آموزشی تو همون شهر پدر مادر زهرا اون شبم خونه ی اونا بوده به خاطر همین اس می داد و نمی تونست بزنگه آخر هفته بود و خیلی خسته بود حتی از زهرا بعدش شنیدم که صبح که داشته می رفته باباش گفته می لنگیده چون پاش گرفته بود. کاملا مطمئنم که در شرایط عادی بود.

یه سوال، اگه کلا پسرا اینجورین چرا در عرض این 4 سال هیچی نگفت یعنی این رفت و آمدای من به خونشون موثر بوده؟ آخه چرا دقیقا در شرایطی که می دونست من از لحاظ روحی به هم ریختم اومد جلو. چرا با اینکه کاملا می دونست زهرا و علی واقعا ناراحت می شن این حرفا رو زد یعنی یک درصد به خودش احتمال نداد من به زهرا بگم؟ چرا چنین ریسکی کرد؟

سوال اصلی من اینه که یعنی واقعا دیگه به کی می شه اعتماد کرد؟ واقعا زهرا از هیچ نظر واس امین کم نذاشت چه از لحاظ دوست داستنش که می پرستدش چه رابطه ی فیزیکی (چون الان زن وشوهر رسمین)
واقعا یه مرد چه انگیزه ای داره واس اینکه "با همه دخترهای گروه ارتباط فیزیکی داشته باشه" وقتی زنش هست از همه لحاظم ایده آله دیگه فرند دختر ایده آل یعنی چی
دیگه باید واس یه مرد چی کار کنی که فول متعهد بمونه؟!!
cg99 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول