|
|
#11 | |
|
(کاربر معمولی)
![]() |
نقل قول:
سلام خوبين؟ ممنون لطف دارين ،شما خوش سليقه هستين ، راستشو بخواي بعضي وقتا ميگم اي کاش من هم يه جوون معمولي بودم. اي کاش بعضي چيزا رو سريع نميفهميدم ،اي کاش به جاي اي کيو مثل بقيه آدما زندگي ميکردم ،آخه يه پسر 18 ساله رو چه به فيزيک و ايزنبرگ و هک و... آخه چرا من مثل بقيه آدما نيستتم؟ خوب. بعضي وقتا لازمه آدم وقتشو هدر کنه تا تجربه کسب کنه، تجربه براي ادم لازمه حتما بايد سر ادم چند بار به سنگ بخوره تا بتونه درست تصميم بگيره بله دوستي ها بهتره اصولي باشه والا ميره تو يه خط هاي ديگه که کلا از معني دوستي دور ميشه خوب به کامپيوتر علاقه دارم وميرم دنبالش ممنون اميدوارم شما هم يه پروفسور عالي قدر بشين من هم براتون ارزوي موفقيت ميکنم و شما درست ميگين چيزاي بهتري هست که بريم دنبالش. در کل تو زمينه کامپيتر و گوشي در خدمتم ، خوشحال ميشم کمکي از دستم بر بياد Sent from my android phone useing taptalk application |
|
|
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
War Dreams Super Perfect Body Scary Nature Lovers School Winner Trick Hi Psychology Lose Addiction Survival Acts The East Travel Near Future Tech How Cook Food Wonderful Search Discommend
Book Forever Electronic 1 Science Doors The Perfect Offers Trip Roads Travel Trip Time Best Games Of Shop Instrument Allowedly