Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 12-05-2011, 09:43 PM   #16
hvldk
(کاربر معمولی)

hvldk آواتار ها

hvldk به Yahoo ارسال پیام

خوب این خیلی خوبه که این کتابارو میخونی
ولی چرا بهشون عمل نمیکنی؟ راه کارهایی که تو کتاب قانون جذب نوشته رو به کار میگیری؟
میدونم بعضی وقتا آدم حوصلشو نداره . من خودم این کتابو خوندم ولی حال انجام دادن دستورالعمل هاشو ندارم
دلیلشو نمیدونم ولی الان به خودم یه ذره سخت میگیرم و مو به مو چیزایی که گفته رو انجام میدم و تاثیر فوق الادشو شو میبینم. از قانون جذب استفاده میکنی؟
خوب خودت میگی باهاشون سازی و باهات دردو دل میکنن خوب وقتی یه بار اومدن باهات درد و دل کنن وقتی که حرفاشون تموم شد تو شروع کن.
میدونم بعضی وقت ها آدم اصلا حسشو نداره ولی خوب شانس خودتو امتحان کن
ببین احساس برا انسان مثل بادبانه برا کشتی و این سکان هست که به کشتی جهت میده . گشتی بدون سکان به هر طرفی میره و هدفی نداره
عقل و منتق سکانی برای احساسات هستن
پس با استفاده از عقل به احساساتت جهت بده . عوضش کن
از من میشنوی هر چی زود تر باهاشون حرف بزن . آخرش چیه ؟ باهات دعوا نمیکنن که
اگه باهاشون حرف بزنی چیزی رو از دست نمیدی.بر عکس امکان داره تمام مشکلاتی که الان داری(البته تو مشکلی نداری چون اینا مشکل نیستن و دلتنگی هستن ) همشون حل بشه و زندگیت بشه یه زندگی شاد و پر از هیجان

خوب تو این دوره ( از سوم راهنمایی به بعد) تغییرات زیادی در انسان به وجود میاد اخلاق ادم کلا عوض میشه ولی معمولا تو حول و حوش 21 سالگی درست میشه

من خودم با 2 سال پیشم خیلی فرق کردم
ببین این رفتار تو افراد تو این سن عادیه و مشکلی هم نیست
من خودمم تازگی ها اصلا تحمل ندارم و صبرم خیلی کم شده و روزی چند بار با داداشم حرفم میشه . ولی سعی میکنم که خودمو یه ذره کنترل کنم سعی کن باهاش کنار بیایی و کنترلش کنی .زیاد مته به خشخاش نذار سعی کن بی خیال باشی. این شرایط زود گذره . بعد از یه مدت میبینی شدی همونی که قبلا بودی و همه چیز روبه راحه . سعی کن خودتو عوض کنی تو که خودت میگی تحملت کم شده .خوب زیادش کن
باید خودت بخوای , اون وقت همه چیز حل میشه . رو این کار کن که خودتو یه کم عوض کنی

واین که میگی سردگمی باید بهت بگم که ما به این دنیا اومدیم تا به ارزو هامون برسیم و از زندگیمون لذت ببریم البته از راه درست

به این فک کن که میخوای چی کاره بشی یا اگه الان نمیدنی اینو یادت بیار که در گذشته میخواستی چی کاره بشی . به چه چیزایی میخواستی برسی . هدف هات چی بود
رویا هاتو برا خودت هدف قرار بده و برا رسیدنش تلاش کن
برنامه بریز و به سمتش حرکت کن
به زندگیت تحرک بده . سعی کن اکتیو باشی . گفتم, حتما برا خودت هدف داشته باش

در کل من رو چند چیز تاکید میکنم

1 استفاده از قانون جذب (میدونم که بهش عمل نکردی , پس از الان شرو کن وچیزایی که گفته رو بکن)
2 تحرک در زندگی

فقط باید خودت عزم کنی همین بعد همه چیز خود به خود حل میشه
hvldk آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش