|
|
#5 |
|
(کاربر تازه وارد)
![]() تاریخ عضویت: Mar 2011
|
سلام
بيشتر وقتها وقتي كه من از اون مي خوام يه كاري را انجام بده و اون نمي خواد اون را انجام بده اصلا بزار يه چيزي را بگم شوهرم يه اخلاقي كه داره اينه كه برنامه ريزي براي كاراش نداره مثلا جمعه گذشته ما بعداز ظهر خانه مادر شوهرم مهمان بوديم وگفته بود براي ساعت 5 الي 6 آنجا باشيد چون خواهر شوهرم مي خواست برود مسافرت ومي خواست همه دور هم باشيم از ساعت چهار به اون گفتم پا تلويزيون بلند شو وكارات را بكن اون تا اخر برنامه را نشست ديد و ساعت 30/5 بعدازظهر تازه رفت دوش بگيره بعد كه اومد به من گفت زود باش بريم كه من گفتم صورتت را اصلاح كن گفت وقت نيست من هم گفتم نه اصلاح كن بيش از ده دقيقه وقت نمي گيره كه يهو عصباني شد و داد زد كه من هم گفتم اصلا نمي يام كه تاساعت 30/6 اصرار كرد تا من هم به زور رفتم . عكس العمل من هم اكثرا اينه كه باهاش قهر مي كنم نه اينكه حرف نزنم و محل نزارن نه بلكه جوري رفتار مي كنم كه متوجه بشه خيلي ناراحتم اينم بگم جندين مرتبه بهش گفتم كه در كارهات برنامه ريزي كن . اينكه ديگران نمي تونند هميشه منتظر تو باشند. ولي اون كار خودش را مي كنه و اصلا وقت براش مهم نيست مثلا پريشب قرار بوده ساعت 6 از كار برگردد كه نيامد من زنگ بهش زدم كه كجا هستي گفت تا 1 ساعت ديگه خونم ولي ساعت 8 اومد بهش مي گم چرا دير كردي ميگه دوستم اومد و حرف مي زديم ميگم آخه نبايد بگي كار دارم كه جواب من مي گه زشته . اصلا نمي تونه به كسي نه بگه و اينها من را ناراحت مي كنه و يه چيز ديگه كه هست اينه كه اگه زياد روي يه چيزي كه برام مهمه اصرار كنم ناراحت ميشه . نمي دونم چه كار كنم |
|
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
War Dreams Super Perfect Body Scary Nature Lovers School Winner Trick Hi Psychology Lose Addiction Survival Acts The East Travel Near Future Tech How Cook Food Wonderful Search Discommend
Book Forever Electronic 1 Science Doors The Perfect Offers Trip Roads Travel Trip Time Best Games Of Shop Instrument Allowedly