Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 07-07-2011, 08:56 PM   #5
soshan
(کاربر معمولی)

soshan آواتار ها

soshan به Yahoo ارسال پیام

سلام دوست عزیز
ببخشید که برعکس چیزی که گفتی من نمی خوام خودت رو تاییدت کنم اما کارت رو تایید می کنم شاید نحوه اجراشو نه ولی در کل با اینکه همه چیز رو روشن کردی موافقم .
این رو به چند دلیل می گم :
1اینکه شما در شرایط روحی خوبی نبودی ( قطع رابطه با دوستت ) پس اگر ادامه دار می شد یا حتی بیشتر از این حرفی زده می شد به نفع شما نبود و ضربه بیشتر متوجه شما بود و آخری هم که چی عرض کنم ...
2 اینکه اون آقا انکار می کنه که منظورش این نبوده رو جدی نگیر و خودت رو دچار عذاب وجدان نکن چون اون طور که من متوجه شدم با اون حرف ها و نظرات بقیه دوستان این سایت که با هم اتفاق نظر داریم نمی شه منظور دیگه ای داشت پس بقیه حرف ها رو ول کن همه توجیه هست از طرف اون آقا
3 دلیل خواب هاتو می خوام برات توضیح بدم
شما جمعی داشتید و خوب آدم به دوستا وابسته می شه و گاهی حساب هایی روشون باز می کنه که وقتی جایی توی موقعیت بد چیزی مخالفش رو می بینه خوب یه جورایی کوبیده می شه
اما از اون جایی که شما خودت رو باعث از هم پاشییده شدن اون جمع دوستانه می دونی ( توی خودت و رفتارت دنبال اشتباه می گردی که چرا طرف رو این طور وقیح کرده ، و اینکه می گی نمی دونی چطور دوباره با زهرا می تونی رفت و امد داشته باشی یا در کل با جمع دوستان و ترجیح می دی رابطه ات کم یا قطع باشه ) عداب وجدانی احساس می کنی و آرزو داری همچین شرایطی پیش نمی اومد یا تو این طور رفتار نمی کردی اما در واقعیت امکانش نیست اما در خواب که می شه چون ناخوداگاهت می خواد که همه چیز مرتبط مثل قبل باشه و همون روابط رو با اون آقا توام با احترام داشته باشی پس یه دقیقه برای درک خودت از موقعیت و فهم خودت احترامی کمتر از حتی همون چند درصدی که به اشتباه کردنت قایل شدی بگذاری این طور به خودت و رفتارت شک نمی کنی اینو می گم چون می دونم دختر 14 ساله نیستی که نتونی معنی خیلی از رفتارها و برخوردهای جنس مخالفت رو درک کنی هر قدر هم که تو این جور مسایل ضعیف باشی .
حالا اون چند درصد اشتباه رو مشخص کن که حقیقتا چند درصد براش قایلی و چند درصد برای درک صحیح خودت ok
نگران اون خواب ها هم نباش به مرور که به خودت و تشخیصت اعتماد بیشتری پیدا کنی کم کم خودش تموم می شه خیلی باهاشون و فکر و خیالات خودت رو اذیت نکن
اما عریرم بیشتر فشاری که احساس می کنم به شما وارد می شه هم از طرف خودت و خیالات و افکارت هم از اطرافیان که به خاطر یه سری شرایط طرز رفتارشون عوض شده به خاطر کات کردن رابطه ات است شما تو وضعیت خوبی از نظر روحی قرار نداری برای همین این جور موقعیت ها بیشتر از زمانی که شرایط عادی هست باعث آزارت شده به خودت زمان بده حتی اگه لازم شد جمع جدیدی برای دوستی پیدا کن و برای مدتی برای به دست آوردن آرامشت هم که شده کمی از اون جمع دوری کن البته تا زمانی که تو بتونی به شرایطت مسلط بشی ( حداقل )
در انتها خیلی از مردم توقع نداشته باش چه مرد چه زن همه ما آدم ها اشتباه می کنیم قبول دارم این دیگه یه اشتباه ساده نیست و خیانته و چیز کوچیکی نیست اما هم سایز دارن شاید به خاطر کوچیکی که توی خودشون احساس می کنن باشه
ولی بازم نمی شه کلی گفت فعلا خود شما مهمی نه اون اقا و علت کارش .
اول روی خودت کار کن اخرش هم خودت . تو خودت رو درست کن مطمئن باش از خودت درست رفتار کن و درست باش تا این جور از بعضی از برخورد ها پریشون نشی ok
معذرت می خوام از شما و از جمع دوستان خیلی حرف زدم .
برات آرزوی زندگی قشنگ رو دارم
soshan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش