|
|
#5 |
|
(کاربر معمولی)
![]() |
سلام دوست عزیز .
سوالات من بیشتر جنبه خصوصی داره ولی برای کمک بهت لازمه که بدونم . مثلا رابطه ات با مادر و خواهرانت ، تعداد خواهرانت و سن خودت ... درمورد تکنیک ها پرسیده بودی ؟ اول اینکه با توجه به توصیفی که از حالات خودت در مقابل خانم ها کردی ( ترسیدن ، قفل شدن عضلات و ... )لازمه از شدت این حالات کاسته بشه خصوصا در موقعیت واقعی . این اظطراب و استرس تا حدی طبیعی قلمداد می شه ولی اگر که باعث اختلال در نوع روابطی که ما نیاز داریم برقرار کنیم بشه غیر طبیعی ست . ( با آرام سازی شما می تونی شدت این هیجانات رو کم کنی ) و در گام بعدی شما یاد می گیری بجای واکنش بی اعتنایی ساختگی واکنشی رو که لازمه اون موقعیت هست انتخاب کنی و انجام بدی که این نیاز به یادگیری واکنش های جدید و مناسب دارد . من تازه وارد این سایت محسوب می شوم واقعا نمی دونم امکانش هست اینجا همه این چیز ها رو برات توضیح بدم یا نه چون آموزش این ها زمان می بره . در ضمن شاید شما از قراردادن یک سری از اطلاعات شخصی خودتون در صفحه راضی نباشید . پس من ایمیلم رو برای شما می نویسم ( باز هم نمی دونم از نظر این سایت مشکل داره یا نه ) که اگر خواستی چیزهایی رو که تا اندازه ای به کمکت میاد رو در اختیارت قرار بدهم (البته تا جایی که علمش رو داشته باشم ) . در ضمن اینقدر سخت نگیر یکم آرام باش هر مشکلی راه حلی داره و با ناامیدی هیچ مشکلی تا به حال حل نشده . b.soshan@yahoo.com |
|
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
War Dreams Super Perfect Body Scary Nature Lovers School Winner Trick Hi Psychology Lose Addiction Survival Acts The East Travel Near Future Tech How Cook Food Wonderful Search Discommend
Book Forever Electronic 1 Science Doors The Perfect Offers Trip Roads Travel Trip Time Best Games Of Shop Instrument Allowedly